Hospitalisatieverzekering

Hospitalisatieverzekering

De meeste Belgen zijn aangesloten bij een ziekenfonds, maar volstaat dit nog om de ziekenhuiskosten te dekken?
In vele gevallen zal u zelf nog een deel van factuur dienen te betalen, zeker gezien de recente evoluties in de gezondheidszorg. Een hospitalisatieverzekering is dus zeker geen overbodige luxe en volgens onze bescheiden mening zelfs een ‘must have’.
Op vlak van gezondheid kiezen adviserenwij absolute TOP-kwaliteit. De maatschappijen waarmee wij samenwerken behoren tot de beste van de markt. Dit heeft natuurlijk zijn prijskaartje, maar zeg nu zelf: wat is u dierbaarder dan uw gezondheid? Vraag hier uw offerte aan.

DENK OOK AAN
: Wachtpolis hospitalisatie.
U bent verzekerd via de groepsverzekering hospitalisatie van uw werkgever? Denk er dan aan om uw voorzorgen te nemen wanneer u uw werkgever verlaat. (door ontslag, verandering van werkgever, pensioen).

U werkgever verzekert u tot zolang u bij hem/haar in dienst bent, maar daarna bent u op zichzelf aangewezen. U kan de hospitalisatiepolis verderzetten bij dezelfde maatschappij maar deze heeft het recht om u een “dure” premie aan te rekenen gezien u geen anciënniteit opbouwde via uw werkgever.

Wij hebben de oplossing voor u : een ‘wachtpolis’. U kan uw gezondheidstoestand en instapleeftijd ‘bevriezen’ en op die manier uw toekomstige premie relatief laag te houden wanneer u uw werkgever verlaat. U betaalt vanaf heden een bepaald bijdrage die ervoor zorgt dat u op latere leeftijd een nog betaalbare premie hospitalisatie aangeboden krijgt. Vraag hier uw offerte aan.

Verzekeren

AUTOVERZEKERING :Autoverzekering

Ook voor uw wagen hebben we de juiste verzekering.
In België is het een wettelijke verplichting om een verzekering burgelijke aansprakelijkheid af te sluiten zodra u de weg op wilt met een gemotoriseerd voertuig. meer

FAMILIALE VERZEKERING :

Familie verzekering

Ook voor uw gezin hebben we de beste verzekering.
De familiale verzekering dekt de schade die u en uw gezin toebrengen aan derden. Vb. u rijdt met de fiets tegen een geparkeerde wagen, u stoot een mooie chinese vaas om in een winkel, uw kinderen brengen schade aan tijdens een of ander spel, uw hond bijt een voorbijganger. meer

BIJSTANDSVERZEKERING :

Laat deze pech u niet van de wijs brengen en onderschijf een bijstandsverzekering bij uw autoverzekering.

Een auto-ongeval of panne kan u heel wat hoofdbrekens bezorgen.
Laat deze pech u niet van de wijs brengen en onderschijf een bijstandsverzekering bij uw autoverzekering. meer