Woonkrediet-plus Crelan

Woonkrediet Plus van Crelan

Wenst u een woning te kopen, bouwen of te renoveren dan bent u bij Crelan aan het juiste adres. Via het woonkrediet-Plus kunnen wij een heel voordelig tarief aanbieden tegen mini - rentevoet.  De voorwaarden voor het bekomen van deze mini - rentevoet zijn zeer transparant:

- uw krediet dient om een onroerend goed in België te kopen

- uw inkomsten worden gestort op een Crelan- zichtrekening

- u onderschrijft een schuldsaldoverzekering van Crelan Verzekeringen en een brandverzekering bij een door Crelan erkende verzekeringsmaatschappij

- u verleent Crelan een hypotheek in eerste rang op uw woning

- u ontleent niet meer dan 100% van de waarde van uw woning.

Stel dat u in de toekomst nog aanpassingswerken aan uw woning plant. Dan biedt Woonkrediet Plus u een heel belangrijk voordeel. Na minimum drie jaar terugbetalen kunt u een bijkomend voorschot vragen zonder nieuwe tussenkomst van een notaris (vraag in ons kantoor naar de voorwaarden). Zo bespaart u flink wat kosten.

Wenst u alle details van het woonkrediet van Crelan te ontdekken, dan verwijzen we u graag door naar de website van Crelan zelf.

De tarieven van het woonkrediet kan u steeds hier consulteren.

Wenst u zelf reeds enkele simulaties te maken vooraleer u ons contacteert, aarzel dan niet om onze Woonkredietsimulator te raadplegen.
Geïnteresseerd in een Woonkrediet van Crelan?

U bent even het noorden kwijt door de talrijke mogelijkheden en combinaties en u wenst een afspraak te maken met ons kantoor?
Vul dan hier uw gegevens in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

Offerte

Verzekeren

SCHULD-SALDO-VERZEKERING :

Schuldsaldoverzekering

U wenst uw partner (en kinderen) te beschermen indien u onverwacht komt te overlijden?
Vergeet dan zeker geen schuldsaldoverzekering af te sluiten bij uw woonkrediet. Deze verzekering betaalt een vooraf door u gekozen percentage van het krediet terug aan de bank. meer

BRANDVERZEKERING :

Familie verzekering

Uw woning is één van uw dierbaarste bezittingen!
Het is uw thuis, de plaats waar u en uw gezin zichzelf kunnen zijn. Een degelijke brandverzekering is dan ook meer dan aangewezen. De brandverzekering is natuurlijk meer